Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sistem de tavan metalic Perspecta C Bandraster H.D.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SPP-CBHD
Out Of stock
Descriere
Sistem tavane casetate Plank,Perspecta C Bandraster Hince Down

Sistemul de tavan casetat metalic Plank Perspekta C Bandraster Hinge Down este o solutie inovatoare pentru accesul facil la spatele tavanului, datorita panourilor sale speciale Perspekta. Aceste panouri sunt concepute astfel incat sa poata fi folosite ca un capac de vizitare pentru a permite accesul la partea din spate a tavanului, fara a fi necesara indepartarea completa a panoului din sistem. Aceasta caracteristica face sistemul ideal pentru spatiile comerciale sau publice care necesita mentenanta periodica si reparatii usoare.
Panourile Perspekta ale sistemului Plank Perspekta C Bandraster Hinge Down sunt proiectate cu un detaliu special de "balamale", care le permit sa fie rabatate in jos cu usurinta, pentru a dezvalui partea din spate a tavanului. Acest lucru ofera o modalitate eficienta si convenabila de a ajunge la toate componentele tavanului care necesita reparatii sau mentenanta.
In plus, sistemul Plank Perspekta C Bandraster Hinge Down , permite dimensionarea panourilor Perspekta la dimensiunea dorita. Acest lucru face posibila o instalare precisa si rapida a panourilor pe toata suprafata tavanului fara pierderi mari de material.
Sistemul de tavan casetat metalic Plank Perspekta C Bandraster Hinge Down este disponibil intr-o varietate de dimensiuni si culori pentru a se potrivi cu designul si necesitatile fiecarei aplicatii specifice.

Fisa Produs PDF
Trimite mesaj
Din Gura in Gura