Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sistem de tavan casetat metalic Tile Clip-in Standard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
STC
Out Of stock
Descriere
Clip-in Tile

Sistemul a fost proiectat pentru a oferi o solutie estetica si practica pentru asamblarea tavanului suspendat. Acesta beneficiaza de un sistem de montaj cu profil triunghiular Clip-in, care permite panourilor sa fie demontate cu usurinta fara a afecta celelalte panouri, si vizual ofera o suprafata neteda si omogena, astfel incat tavanul sa prezinte un aspect unitar si coherent ,profilele de montaj nefiind vizibile. Acest sistem este conceput pentru a fi utilizat in diverse domenii, de la cladiri comerciale si birouri pana la institutii medicale si educationale.
Structura este ascunsa.
Panourile au un design modern si sunt disponibile in dimensiuni 600x600mm.
Culorile standard pentru acest tip de tavan sunt Ral9010 si Ral9006
Perforatii standard 2.5mm

O alta caracteristica importanta a sistemului Clip-in Tile este ca ofera un nivel ridicat de performanta acustica, cu NRC (coeficientul de reducere a zgomotului) de pana la 0,95 si ?w (absorbtia acustica) de pana la 1,00. De asemenea, acesta poate fi proiectat pentru a indeplini cerintele de siguranta in caz de incendiu, cu clasificarea A2-s1, d0, iar la cerere poate fi furnizat si un raport de statica.

Integra Clip-in Tile sistem ofera o solutie estetica, practica si versatila pentru a crea un tavan suspendat de inalta calitate, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte in termeni de design, performanta acustica si siguranta.
Din Gura in Gura