Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sistem de tavan metalic Lineer Lamela Random Line

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
LL RL
Out Of stock
Descriere
Sistem tavan Lineer Lamela Random Line

Sistemul Lineer Lamella - Random Line , este un tip de tavan format din panouri drepte cu margini indoite pentru a se clipsa in profilul de montaj, care poate fi utilizat pentru a crea o varietate de modele si designuri. Panourile sunt disponibile in latimi de 30, 80, 130 si 180 mm, oferind o flexibilitate in ceea ce priveste dimensiunea panourilor utilizate si a spatiului de instalare.
In sistemul Integra Lineer Lamella - Random Line, panourile fi cu latimi identice sau diferite, pot fi montate aleatoriu sau pot fi utilizate intr-un plan prestabilit, oferind astfel posibilitatea de a crea un design unic si personalizat. Acest sistem este compatibil cu o varietate de elemente de iluminat, permitand utilizatorilor sa aleaga optiunea potrivita pentru a completa designul.
Panourile pot fi cu sau fara perforatii, sau pot fi combinate.Culorile panourilor pot fi deasemenea uni sau combinate.

Panourile sunt usor de instalat si pot fi montate cu usurinta pe o structura portanta de tavan. Cand sunt combinate, panourile ofera o vedere random si moderna a tavanului, facand sistemul Lineer Lamella - Random Line atat estetic, cat si functional.

Fisa Produs PDF
Din Gura in Gura